Товар добавлен
в корзину
Товар удален
из корзины
Товар добавлен
в список желаний

Уважаемые клиенты, обращаем ваше внимание!

В нашем городе сейчас действуют графики отключения света, а также аварийные отключения, поэтому обработка и отправка Ваших заказов может задерживаться, но мы работаем, и делаем все возможное от нас. Спасибо Вам за понимание!


Поскольку со связью сейчас бывают проблемы, если не дозвонились к нам - пишите в Viber +380684172276 или в Telegram +380506989171.
Слава Украине!

Категории товаров

Дерево из провода с бусинами

Мініатюрні дерева або бонсай прийшли в наше життя зі Сходу та швидко завоювали популярність. Це пояснює високу вартість мініатюрних штучних дерев у торговельній мережі. Не є складнощами виготовлення дерева з бісеру. Майстер клас підкаже, як це зробити. Такі вироби рекомендовано встановлювати там, де людина прагне благополуччя, гармонії, процвітання. Невелике деревце здатне стимулювати настрій, додасть оптимізму та впевненості.

Покроковий майстер-клас

Такі вироби не просто є предметом декору в інтер'єрі. Вони здатні акумулювати енергію сонця, вогню, води та спрямувати їх у потрібне русло. Вигнутий стовбур символізує привітання. Гість, який опинився в кімнаті, де є бонсай, моментально забуде про негатив, з яким він міг з'явитися на порозі цього будинку.

Ще це символ статку, тому такі вироби називають грошовим деревом. Для його виготовлення необхідно підготувати:

дріт;

намистини;

плоскогубці;

великий камінь, красиві банку або декоративний горщик для основи.

Не обов'язково мати досвід бісероплетіння. Дерева бонсай робляться просто і не вимагають певних навичок.

1. Нарізати дріт на відрізки завдовжки близько 40 сантиметрів.

2. На середину надіти намистину і акуратно скрутити. Зробити кілька витків. Якщо використовується дрібний бісер, можна використовувати три бісерин одночасно, як у прикладі на фото. Витки робити акуратно, дотримуючись симетричності.

3. Таких імпровізованих гілочок знадобиться 100-120 штук.

4. Жодна схема для дерева з бісеру не знадобиться. Все досить імпровізовано. Дотримуватись запропонованого варіанту не обов'язково. Далі до кожної гілки додати ще кілька намистин на дроті. Гілка з великою кількістю намистин виглядає більш реалістично.

5. Тепер три заготовлені гілки з'єднати, скручуючи за допомогою плоскогубців.

6. Використовуючи запропоновану покрокову інструкцію, зібрати три великі гілки. Намагатись, щоб вони були однакового розміру.

7. За допомогою плоскогубців поєднати три гілки, утворюючи стовбур майбутнього дерева.

8. Сформувати ствол завдовжки 3-4 сантиметри. Розділити дріт на три рівні фрагменти. Далі доведеться робити коріння.

9. Кожну виділену частину поділити на дві окремі групи та скрутити їх. Трьох, чотирьох витків буде достатньо.

10. Кожну готельну групу знову поділити втричі частини. Зробити три витки і знову розділити. Так робити доти, доки не дійдете до краю дроту. Таким чином вдасться зробити потужне, розгалужене коріння.

11. Обрізати зайву частину за допомогою кусачок. Деревце тепер можна розмістити у банку та закріпити за допомогою гравію, морської гальки.

Але оригінальніше бонсай буде виглядати на великому камені або в декоративному кашпо. На камінь його «висаджують» за допомогою клейового пістолета.

Щоб закріпити деревце в горщику, необхідно вставити його всередину і залити розчином гіпсу, алебастру. Верх прикрасити штучним мохом або декоративними камінчиками. Стовбур, щоб виглядав більш реалістичним, обмотують стрічкою коричневого кольору та покривають лаком.

3 ідеї для розвитку творчості

Використовуючи запропоновану в майстер-класі техніку, можна виготовляти різні деревця. Це значний подарунок близькій людині з нагоди урочистостей або просто джерело додаткового доходу. Такі вироби мають попит і швидко розкуповуються.

1. Класична береза ​​Інь-Янь. Для виготовлення використовувався бісер білого та чорного кольору. На кожен дріт замість намистини нанизують по вісім бісерин самотнього кольору. Виготовляють два окремі деревця. Закріплюють їх на основі, гілки в районі крони переплетені між собою. У ємності закріплено розчином алебастру. Верх 'грунту' пофарбований акриловими фарбами після того, як розчин застиг.

2. Із чорних перлин. Яскраві перлини з райдужним переливом зроблять дерево не лише красивим, а й досить багатим. Декор у вигляді снігурів купувався окремо. Такий бонсай стане символічним подарунком на перлове весілля (30 років) або просто дорогим подарунком з будь-якої нагоди.

3. Крона сосни виготовлена ​​із зеленого бісеру. На кожному дроті надіто по вісім бісеринів. Решта виконана, як запропоновано в майстер-класі. Деревце висаджено в підставку з-під кашпо. Залито розчином алебастру та прикрашене штучним мохом.

Освоївши техніку, навіть керівниця-початківець зрозуміє, наскільки це цікаве, захоплююче заняття. Дуже швидко хобі може перетворитися на прибутковий бізнес.

 

Читайте также

Как сделать брошь-булавку: инструкция для начинающих

14.10.2020

Это украшение, которое можно отнести к разряду универсальных. Для тех, кто не знает, как ее носить, можно сказать, что такой булавкой закалывают шарф, носят на лацкане костюма или просто прикрепляют к...

Браслеты со стразами своими руками

13.10.2020

Сложно встретить женщину, которую бы не восхищал искрящийся блеск страз. Не зависит от возраста. Просто стразы напоминают бриллианты, поэтому обладают такими волшебными свойствами. Они прекрасно допол...

Браслеты дружбы своими руками: 7 интересных вариантов

19.09.2020

Браслет дружбы остается популярным на протяжении многих лет. Особенно актуальны они для тех, кто ценит дружбу, кто сумел сохранить добрые отношения, пройдя через трудности. Ведь многие испытали на себ...

  1.  Магазин рукоделия
  2. Блог
  3. Дерево из провода с бусинами